HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
023 - 561 73 85
2
Stuur een E-mail
info@verkaikbv.nl
3
Met de route
Googlemaps

OPENINGSTIJDEN

ma
di
wo
do
vr
za
zo
08:30
08:30
08:30
08:30
08:30
09:00
Gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Verkaik: alles voor je huis onder 1 dak!

gepost door / maandag, 24 september 2018
Verkaik: alles voor je huis onder 1 dak! We hebben een nieuw huis! Zo spannend. En er komt zoveel bij kijken. Krijgen we de financiering wel rond? Wanneer kunnen we erin? En wat zullen en kunnen we allemaal doen om het naar onze zin te maken? Grote beslissingen over een nieuwe keuken, badkamer, uitbouw of dakkapel. Met zoveel op ons bord is het fijn dat we op één betrouwbare plek terechtkunnen voor vloeren, muren en raambekleding: Verkaik.
 
We hebben nog geen rigoureuze keuzes gemaakt voor wat betreft de afwerking. Daarom gaan we met onze tekeningen naar de showroom van Verkaik. Het assortiment is zo uitgebreid, we kijken onze ogen uit. Dat had ik niet verwacht! Tientallen behangboeken, allerlei raambekleding en vloeren. Van tapijt tot vinyl, maar ook PVC en laminaat. En waar ik kijk zie ik jaloezieën, gordijnstoffen en allerlei verfbenodigdheden.
 
Samen met een adviseur van Verkaik nemen we rustig alle ruimtes door, bekijken behang en vloeren. Wat we voor de ramen willen komen we niet direct uit. Maar gelukkig staat de deur altijd open en kunnen we op elk moment met onze vragen en ideeën terecht.
 
Als we afscheid nemen, we hebben de vloer voor de keuken en woonkamer besteld, krijgen we nog een fijn cadeau. Een heel jaar lang 10% korting op alles… En die komt goed van pas, want een woning kopen is al duur genoeg!


Deze blog is gepost door, Frederika Booij, interieurstylist
 • Pin It

ACTUELE BLOGS

 • 6 March 2020 door , in Advies
  SIGMA verf met 25% korting op lakken en muurverf
  Sigma verf is hèt verfmerk voor de schilder wat staat voor kwaliteit, voor zowel de professionele schilder als de particuliere klusser. Bij Verkaik Verf & Glas geloven wij heilig in het gebruik van de beste producten. Sigma verf is ook juist daarom in ons uitgebreide assortiment opgenomen en tot 31 mei met 25% korting verkrijgbaar.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 December 2018 door Frederika Booij, in Product
  Het buitenleven lonkt
  Ik heb een voorliefde voor interieurs met een rustige, natuurlijke en toch stoere uitstraling. Denk aan fris, robuust, licht en sfeervol. ‘Easy Lifestyle’, noemen ze dat bij byTzum gordijnen en woonaccessoires. Het lifestylemerk vindt haar oorsprong dan ook in natural comfort.
  NAAR DE BLOG +
 • 6 December 2018 door Frederika Booij, in Product
  Een mat van Forbo houdt je entree schoon en droog!
  Op basis van welke eisen kies je de juiste mat voor jouw hal of entree? Is duurzaamheid een belangrijk aspect, of juist een goede functionaliteit? Of allebei? De Coral matten van Forbo zijn zo veelzijdig, dat ze aan deze eisen voldoen.
  NAAR DE BLOG +

KLEURCODE VAN JE HUIS KWIJT

Wij hebben alle kleurcodes van Haarlemmermeerse huizen!

Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende topmerken

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP