HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
023 - 561 73 85
2
Stuur een E-mail
info@verkaikbv.nl
3
Met de route
Googlemaps

OPENINGSTIJDEN

ma
di
wo
do
vr
za
zo
08:30
08:30
08:30
08:30
08:30
09:00
Gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

Iets nieuws voor de ramen, maar wat?

gepost door / donderdag, 25 oktober 2018
Iets nieuws voor de ramen, maar wat? Afgelopen zaterdag was zo’n dag die ongepland ontzettend productief was. Die avond kregen we eters, dus ging ik wijn inkopen bij de lokale wijnhandel. Uit nieuwsgierigheid stapte ik ook even bij de buren binnen, Verkaik, speciaalzaak voor verf en glas. Maar voor nog veel meer… bleek toen ik naar binnen liep. Behang, horren, vloeren, woonaccessoires en raamdecoratie, een winkel waar ik mijn hart kan ophalen!
 
Al maanden speelt in mijn hoofd dat ik iets nieuws voor het raam wil. Mooie gordijnen die in de winter een fijne warme sfeer uitstralen, of juist strakke en moderne shutters waar de zon zo mooi door gefilterd wordt. Wellicht zelfs rol- of vouwgordijnen. Omdat de keuze zo ruim is, kom ik maar niet tot een concreet plan…
 
Eenmaal in gesprek met een medewerker van Verkaik merk ik dat ik het toch wel erg jammer vind, dat ik deze winkel nu pas ‘ontdek’. Ze stelt de juiste vragen om tot een passend product te komen, raamdecoratie die past bij mijn stijl en wensen. Een aantal opties valt daarbij al snel af.

Met een overzicht van mogelijkheden in mijn hoofd en stalen in mijn hand, stap ik ruim een uur later weer naar buiten. Ik ben heel wat wijzer geworden. De voorselectie heb ik gedaan, nu alleen nog met het thuisfront overleggen. Als we snel beslissen kunnen we nog gebruik maken van de actie van BECE. Gedurende de maand oktober biedt BECE namelijk 20% korting op al haar raamdecoratie. Dat maakt de keuze misschien niet gemakkelijker maar wel goedkoper!

 


Deze blog is gepost door, Frederika Booij, interieurstylist
 • Pin It

ACTUELE BLOGS

 • 6 March 2020 door , in Advies
  SIGMA verf met 25% korting op lakken en muurverf
  Sigma verf is hèt verfmerk voor de schilder wat staat voor kwaliteit, voor zowel de professionele schilder als de particuliere klusser. Bij Verkaik Verf & Glas geloven wij heilig in het gebruik van de beste producten. Sigma verf is ook juist daarom in ons uitgebreide assortiment opgenomen en tot 31 mei met 25% korting verkrijgbaar.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 December 2018 door Frederika Booij, in Product
  Het buitenleven lonkt
  Ik heb een voorliefde voor interieurs met een rustige, natuurlijke en toch stoere uitstraling. Denk aan fris, robuust, licht en sfeervol. ‘Easy Lifestyle’, noemen ze dat bij byTzum gordijnen en woonaccessoires. Het lifestylemerk vindt haar oorsprong dan ook in natural comfort.
  NAAR DE BLOG +
 • 6 December 2018 door Frederika Booij, in Product
  Een mat van Forbo houdt je entree schoon en droog!
  Op basis van welke eisen kies je de juiste mat voor jouw hal of entree? Is duurzaamheid een belangrijk aspect, of juist een goede functionaliteit? Of allebei? De Coral matten van Forbo zijn zo veelzijdig, dat ze aan deze eisen voldoen.
  NAAR DE BLOG +

KLEURCODE VAN JE HUIS KWIJT

Wij hebben alle kleurcodes van Haarlemmermeerse huizen!

Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende topmerken

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP