HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
023 - 561 73 85
2
Stuur een E-mail
info@verkaikbv.nl
3
Met de route
Googlemaps

OPENINGSTIJDEN

ma
di
wo
do
vr
za
zo
08:30
08:30
08:30
08:30
08:30
09:00
Gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
17:00

SIGMA verf met 25% korting op lakken en muurverf

/ vrijdag, 6 maart 2020
SIGMA verf met 25% korting op lakken en muurverf

Korting op Sigma verf

Van 1 maart tot en met 31 mei krijgen onze klanten 25% korting op alle Sigma lakken en muurverf. Dit omdat wij iedereen de beste kwaliteit gunnen in de periode waarin veel mensen bezig gaan in huis. Wat is er leuker dan je huis, boot of schuur op te knappen met een kwalitatief goede verf! 

Ons advies is altijd gratis

De keuze bij Sigma is divers en uitgebreid, zodat op iedere ondergrond het beste resultaat behaald gaat worden. Juist omdat de verf collectie zo uitgebreid is voorzien wij u ook van een uitgebreid advies. Het is namelijk belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken, de juiste stappen te volgen op weg naar het mooiste effect. Ook met de kleuren in kleur helpen wij u. Misschien is zelfs in onze collectie behang juist dat mooie patroon te vinden wat perfect past! De juiste combinaties maken een inrichting zoveel mooier en dat is wat wij graag doen!

Kleurcode van Haarlemmermeer

Wist je dat in Haarlemmermeer de oudere huizen kleurcodes hebben gekregen? Hierdoor blijven de wijken netjes qua kleuren. Wil je jouw kozijnen, of deuren voorzien van een nieuwe laag verf in de juiste kleur? Kom dan bij ons langs en wij mengen de Sigma verf in de juiste kleur. Op die manier staat uw huis weer strak in de verf, wat weer goed is voor de houdbaarheid van uw kozijnen.

Schilderen met het juiste materiaal

Wanden vol met verschillende kwasten, schuurpapier en andere benodigdheden hebben wij, zodat u direct aan de klus kunt gaan beginnen. Want wat is het heerlijk om lekker bezig te zijn met verf en dan trots kunt zijn op het resultaat!

Contact over Sigma verf

Natuurlijk spreken wij u het liefst persoonlijk aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp Noord. De koffie staat namelijk altijd klaar en u bent iedere werkdag welkom van 08:30 tot 17:30 uur. Op zaterdag beginnen wij een half uurtje laten en sluiten wij ook een half uurtje eerder. Heeft u een vraag waarop u het antwoord het liefst per mail wilt? Mail dan naar info@verkaikbv.nl. Ook telefonisch zijn wij uiteraard bereid om al uw vragen te beantwoorden op 023 561 73 85
 
 • Pin It

ACTUELE BLOGS

 • 6 March 2020 door , in Advies
  SIGMA verf met 25% korting op lakken en muurverf
  Sigma verf is hèt verfmerk voor de schilder wat staat voor kwaliteit, voor zowel de professionele schilder als de particuliere klusser. Bij Verkaik Verf & Glas geloven wij heilig in het gebruik van de beste producten. Sigma verf is ook juist daarom in ons uitgebreide assortiment opgenomen en tot 31 mei met 25% korting verkrijgbaar.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 December 2018 door Frederika Booij, in Product
  Het buitenleven lonkt
  Ik heb een voorliefde voor interieurs met een rustige, natuurlijke en toch stoere uitstraling. Denk aan fris, robuust, licht en sfeervol. ‘Easy Lifestyle’, noemen ze dat bij byTzum gordijnen en woonaccessoires. Het lifestylemerk vindt haar oorsprong dan ook in natural comfort.
  NAAR DE BLOG +
 • 6 December 2018 door Frederika Booij, in Product
  Een mat van Forbo houdt je entree schoon en droog!
  Op basis van welke eisen kies je de juiste mat voor jouw hal of entree? Is duurzaamheid een belangrijk aspect, of juist een goede functionaliteit? Of allebei? De Coral matten van Forbo zijn zo veelzijdig, dat ze aan deze eisen voldoen.
  NAAR DE BLOG +

KLEURCODE VAN JE HUIS KWIJT

Wij hebben alle kleurcodes van Haarlemmermeerse huizen!

Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende topmerken

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP